ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ФОП Шелест Дмитро Павлович (далі – Shelestflowers або Компанія) дотримується принципів конфіденційності і недоторканості інформації, отриманої від клієнтів Shelestflowers і/або інших користувачів у рамках надання послуг на сайті https://www.shelestflowers.com.ua (далі – послуги).

Shelestflowers гарантує збереження інформації з обмеженим доступом і захист персональних даних користувачів послуг веб-сайту (далі – Користувачі).

Політика конфіденційності (далі – Політика) призначена для публічного інформування користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання послуг.

Використовуючи Послуги, що надаються Компанією, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Метою обробки персональних даних є надання і поліпшення Послуг. 

  1. ЗБІР ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про ідентифікованого користувача.

Неперсоніфікована інформація – інформація, що не є прив’язаною до конкретного Користувача Послуги.

Персональні дані, що обробляє Shelestflowers, охоплюють контактні дані, надані Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для оплати товарів і послуг; контактні дані третіх осіб, які є одержувачами Послуг замість Користувача, і надані користувачами для організації таких послуг і т.д. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Компанією своїх зобов’язань.

Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних і з метою поліпшення послуг, в т.ч. інформування користувача про нові послуги. Зокрема, в разі використання сайту https://www.shelestflowers.com.ua, Shelestflowers може зберігати версію операційної системи і браузера, країну користувача, IP-адресу пристрою, дату і час реєстрації і т.д.

  1. ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Інформація, яку отримує Shelestflowers, використовується для:

  • створення облікового запису Користувача;
  • надання Послуги або Функції, яку замовив Користувач;
  • зв’язку з користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції від Shelestflowers;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів і сервісів, що надаються Компанією;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • забезпечення оновлення та підтримки послуг;
  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.
  1. ПЕРЕДАЧА ІНФОРМАЦІЇ ТРЕТІМ ОСОБАМ

Компанія може передавати інформацію, отриману від користувачів в рамках надання послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків. Компанія також може передавати персональні дані користувачів третім особам, що діють від імені та в інтересах Компанії в рекламних цілях для надання персоналізованих унікальних пропозицій або інформування про акції Компанії.

Поширення персональних даних без згоди користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом України.

  1. ЗАХИСТ КОНФІДЕНЦІЙНОЇ ІНФОРМАЦІЇ І ІНФОРМАЦІЇ ПРО КОРИСТУВАЧА

Конфіденційна інформація, персональні дані і неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах Компанії, доступ до яких обмежений для третіх осіб.

  1. БЕЗПЕКА

На веб-ресурсах Компанії вжито достатніх заходів для захисту інформації, однак просимо взяти до уваги, що абсолютно безпечного і безпомилкового шляху передачі даних в мережі Інтернет не існує.

Shelestflowers не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуг доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий або обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб.

  1. ПРАВА КОРИСТУВАЧА

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

  1. ЗГОДА КОРИСТУВАЧА

Користувач добровільно надає Компанії згоду на обробку його персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або з іншої зазначеної вище мети.

Реєструючись на сайті Компанії та/або заповнюючи інші форми, Користувач підтверджує, що ознайомлений з умовами Політики конфіденційності, в тому числі і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці.

  1. ФАЙЛИ COOKIE

Cookie – це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях користувача при відвідуванні сайту компанії. На сайті Компанії можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який зміст вас цікавить, і запам’ятати вас, якщо ви знову прийдете на сайт. Компанія зберігає файли cookie, щоб забезпечити оптимізоване надання Послуг.

Файли cookie, які можуть бути використані Компанією, не можуть завдати шкоди пристроям користувача. Файли cookie можуть залишатися на пристроях користувача до тих пір, поки він їх не видалить.

  1. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Компанія залишає за собою право змінювати політику конфіденційності.

У разі виникнення питань щодо Політики конфіденційності, надсилайте листи на електронну пошту d.p.shelest@gmail.com

Shopping Cart
Догори